Leefbaar Nederland

Geachte leden en belangstellenden van Leefbaar Nederland:

We hebben de afgelopen weken enorm veel klachten gekregen van leden en belangstellenden die zijn bestookt met anonieme emails en met emails van info@leefbaarbbs.nl met verwijzingen naar de website www.leefbaarbbs.nl. Een aantal van deze emails gebruikten de afzenders Jan Nagel en Willem van Kooten.

Deze emails zijn niet gestuurd door het bestuur, noch door Willem van Kooten, Jan Nagel en/of andere bestuursleden. Alleen emails afkomstig van het adres info@leefbaar.nl zijn van het bestuur afkomstig, en alleen de website www.leefbaar.nl is de officiele website van Leefbaar Nederland.

Het bestuur vermoedt dat ons email bestand in handen is gevallen van een of meerdere personen die het bestand nu misbruiken voor hun eigen doeleinden. Voor de duidelijkheid, het bestuur van Leefbaar Nederland heeft geen enkel bezwaar tegen mensen die kritiek willen uiten op Leefbaar Nederland en/of het bestuur. Waar wij bezwaar tegen maken is het onrechtmatig gebruik van het emailbestand van Leefbaar Nederland. Dit email bestand is volgens de wet eigendom van de Vereniging Leefbaar Nederland en mag zonder nadrukkelijke toestemming van het bestuur niet door derden gebruikt worden.

Wij nemen deze zaak bijzonder hoog op en zullen alles op alles zetten om de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor het ontvreemden van ons databasebestand en het onrechtmatig gebruik daarvan aan de kaak te stellen. Als u ondertussen bezwaar wilt maken tegen de ontvangst van emails van info@leefbaarbbs.nl, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de webmaster via dat email adres.

Het bestuur betreurt de gang van zaken, en wij bieden u bij deze onze excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden van deze acties. Wij zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur.

info@leefbaar.nl