Ingezonden persbericht


PAUL STEEMAN NIEUWE CFO SIENNAX

AMSTELVEEN, 14 februari 2002 - Siennax International BV, de toonaangevende Application Service Provider, heeft vandaag bekend gemaakt dat Paul Steeman in dienst is getreden als Chief Financial Officer.

Paul Steeman neemt de functie over Piet Weijers die ad interim de functie vervulde en als adviseur verbonden blijft aan Siennax. Steeman komt op een belangrijk moment binnen bij Siennax. Hij brengt veel kennis mee van de Telecom wereld. Bovendien heeft hij brede ervaring opgedaan bij o.a. Eurocard Nederland en Interpay zodat hij binnen Siennax' e-billing trajecten veel kan bijdragen.

Steeman werkte hiervoor bij MCI WorldCom, waar hij als eerst als Finance Director en later ook als Country Manager verantwoordelijk was voor de Nederlandse organisatie.

"Mijn keuze voor Siennax is gebaseerd op haar trackrecord en mijn overtuiging dat het ASP-model op het punt staat algemeen geaccepteerd te worden in de markt, " zegt Paul Steeman "Vanaf het eerste contact met Siennax heb ik de positieve energie geproefd en de belangrijkste voorwaarden voor succes zijn dan ook aanwezig!"

Over Siennax International
Siennax, pure-play Application Service Provider (ASP), ondersteunt organisaties die gebruik maken van het internet voor hun zakelijke processen met een breed aanbod van diensten. Siennax beschikt over alle voorzieningen die nodig om internet gerelateerde processen op het hoogste niveau te faciliteren. Zodat bedrijfsprocessen sneller en efficiënter kunnen verlopen, terwijl tegelijkertijd het 'total cost of computing ownership' verlaagd wordt.

Klanten kunnen via één URL gebruik maken van Siennax' diensten, ongeacht de verbinding, de locatie of het apparaat waarmee ze dat doen. Siennax heeft hiertoe een volledig veilige toegangsmethode geïmplementeerd (PKI en certificaten). Siennax biedt de mogelijkheid om web-based applicaties van derden te hosten. Daartoe biedt het unieke platform de vier belangrijkste omgevingen: Java middels Bea's Weblogic, Microsoft .Net, Lotus Domino en Open Source (o.a. Appache en MySQL). Deze maatwerkapplicaties kunnen gecombineerd worden met een reeks standaardapplicaties uit de Siennax portfolio zoals bijvoorbeeld beveiligde e-mail, intranet, CRM, e-learning en geavanceerde kennis en (web-)contentmanagement tools. Siennax biedt bovendien als enige ASP in Europa e-billing diensten aan.

Siennax heeft partnerovereenkomsten met onder meer Microsoft, IBM/Lotus, Sun-Netscape, Oracle, SABA, Documentum en Teleknowledge. Voor meer informatie, zie www.siennax.nl.

Siennax, opgericht in mei 1998, is een besloten vennootschap in handen van het management, de medewerkers, Prime Technology Ventures, ABN AMRO Participaties, Residex, BHF Bank (Duitsland), CapMan Capital Management Oy (Finland), Sonera Corporation (Finland) en HGP. Siennax heeft kantoren in Nederland en Duitsland, het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Siennax
Helga Oosterkamp
T: 020-5478000
E:pr@siennax.com