Ingezonden persbericht

M+ GROUP ONTWIKKELT MODULE VOOR VALENTIJNS SMSJES

De M+ Group in Alphen aan den Rijn lanceert Valentijn SMS, een pop-up module voor het verzenden van anonieme Valentijnsgroetjes via SMS. Romantische berichten zijn in een handomdraai aangemaakt en worden op 14 februari automatisch naar de stille liefde in kwestie verzonden. De module is bedoeld voor nieuwssites, portals en ISP's en kan in iedere huisstijl worden aangeleverd. http://www.mplus.net/valentijnsms.

De M+ Group is gespecialiseerd in het uitvoeren van complete trajecten op het gebied van Direct Marketing, Internet Marketing en Fulfilment. Onder de noemer Multimedia Marketing integreert de M+ Group beproefde concepten uit de Direct Marketing met nieuwe media en technologieën, zoals het SMSOne concept.

De M+ Group legt zich met name toe op de koppeling van professionele "customer front offices" - marketing websites, internet portals, digitale winkels, mobiele applicaties - met goed geoutilleerde en professionele eigen "back offices", gespecialiseerd in printing, reproductie, mail handling, couvertering, fulfilment en logistiek. Alle fasen van een marketing-traject, van consultancy en ontwerp via fulfilment tot en met rapportage en financieel-administratieve afhandeling, worden door de M+ Group in eigen beheer uitgevoerd.

Diensten
Naast volledige marketing-trajecten levert de M+ Group ook individuele dienstverlening. Zo zijn de werkmaatschappijen van de Group gespecialiseerd in "klassieke" DM-activiteiten als data entry, data scanning, digitale archivering, direct mail, responsverwerking, telemarketing en fulfilment maar ook in moderne activiteiten als web design, web hosting, electronische mailings via e-mail / SMS, digitale brochureverzending en telefonische informatiediensten. Tevens biedt de M+ Group diverse diensten op financieel terrein - incassotrajecten, acceptgiro printing en handling, refunding en beursgerelateerde diensten - en is zij volledig toegerust voor opslag en distributie vanuit eigen magazijnen.

Opdrachtgevers
Tot de opdrachtgevers van de M+ Group horen toonaangevende financiële dienstverleners en gerenommeerde middelgrote en grote ondernemingen zoals 3M, Alex, FiscAlert, Kluwer, Fortis, GoodWood, Interpay, Jaguar, Koers-Kompas, Legio, Nestlé, Land Rover en SsangYong.

Partners
De M+ Group is sinds begin 2000 een aantal strategische partnerships gestart ter verbreding en verdieping van haar service portfolio. Deze partners zijn NetMedia (Internet applicatie en website ontwerp), Emexus (mobiele applicaties via SMS en WAP), Cubic International (digitale retailing) en Cistron (Internet Service Provision).

Cijfers
De eerste werkmaatschappij van de Group werd door vier mensen opgericht in het najaar van 1995. De Group nu uit vijf werkmaatschappijen met in totaal ruim 60 fulltime en 120 parttime medewerkers. De M+ Group behaalde in 2000 een omzet van ruim 15 miljoen gulden. Verder realiseerde de onderneming in 2000 een ISO-9001 certificering voor haar grootste werkmaatschappij. Zij behoort inmiddels tot de top-10 van ondernemingen binnen haar branche en werd verkozen tot onderneming van het jaar 2000 door de Vereniging van Ondernemingen in Alphen aan den Rijn en omstreken.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht