DPA Holding benoemt twee nieuwe managers

Haarlem,14 februari 2002 - DPA Holding NV, expert in detachering en interim-management van financiële specialisten, heeft Erik Pröpper benoemd tot Marketing Communicatie Manager. Pröpper wordt verantwoordelijk voor het totale Europese marketingbeleid van DPA Holding. Tevens is Roald Tromp benoemd tot Sales Manager Nederland. Tromp stuurt de 5 regiomanagers van DPA in Nederland aan. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het accountmanagement van DPA Nederland.

Pröpper werkte hiervoor als strateeg bij een marketingcommunicatie adviesbureau in Nederland. Tevens werkte hij als consultant innovatieve projecten bij het Amerikaanse Synectics in Boston, Massachussets.

Roald Tromp is afkomstig van KPN Telemedia waar hij verschillende functies bekleedde, onder meer als Project Manager en Sales Manager Special Products. Als lid van het managementteam van DPA rapporteert hij rechtstreeks aan de directeur DPA Nederland, Hans Leistra.

Over DPA Holding NV

DPA Financial People is de onafhankelijke expert in detachering en interim-management van financieel-administratieve specialisten. Opdrachtgevers zijn bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. DPA heeft tien vestigingen in Nederland. Daarnaast beschikt het bedrijf over vestigingen in Duitsland, België, Engeland en Spanje. Het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. DPA is opgericht in 1990 en telt circa 90 interne medewerkers en circa 410 interim-specialisten.

http://reports.huginonline.com/848642/99498.pdf

Noot aan de redactie (