Ingezonden persbericht


Amsterdam, 13 februari 2002

Intonet lanceert nieuwe service: www.GSM4free.nl.

GSM4free.nl, de makkelijkste manier om een nieuwe GSM met abonnement aan te vragen.

Intonet Mobile Solution Providers uit Amsterdam heeft deze week een nieuwe site gelanceerd: www.GSM4free.nl.
GSM4free.nl geeft de bezoeker de mogelijkheid om gratis abonnementen en abonnementen met een gratis toestel aan te schaffen. Tevens is het mogelijk om elk huidig GSM abonnement te verlengen en daar een flinke bonus voor te ontvangen.

Een abonnement, toestel of abonnementsverlenging aanvragen kan via het eenvoudige menu van GSM4free.nl zeer eenvoudig en snel. Na het uitzoeken van het huidige abonnement of pakket kan de bezoeker snel en eenvoudig zijn gegevens invoeren, waarna automatisch een contract geprint wordt. Bij Vodafone en Ben contractverlengingen zal een contract worden nagestuurd. Het hele traject, van aanvraag tot ontvangen van het pakket, kan binnen 24 uur worden afgewerkt.

Dankzij de, in eigen huis ontwikkelde software module, kan GSM4free.nl 100.000 abonnement aanvragen per jaar verwerken.

Ter introductie van GSM4free.nl is een actieve bannercampagne gestart met medewerking van Result Online.

Over Intonet
Intonet is een Mobile Solution Provider. Dit betekent dat Intonet voor u op zoek gaat naar de beste oplossing met betrekking tot al uw telecom vraagstukken. Dit geldt voor zowel vaste lijnen, mobiele lijnen (GSM) als data lijnen. Intonet ontwikkelt en beheert ook diverse telecomsites, zoals; www.GSMplus.com, www.GSMvergelijking.nl, www.logotone.nl en www.GSM4free.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij www.intonet.nl.


-EINDE BERICHT-

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht