Ingezonden persbericht

EDS and Jaguar Racing Launch Formula One Technology and Sponsor Partnership

Afgelopen donderdag 14 februari jl. hebben EDS en het Jaguar F1 Racing Team hun partnership en sponsorovereenkomst voor een periode van drie jaar bevestigd. Wellicht heeft u hierover reeds het een en ander vernomen via de sport- en/of autopers. Wij willen u deze informatie niet onthouden en sturen u hierbij het originele bericht als bijlage.
Deze sponsorovereenkomst is een uitgebreide voortzetting van de reeds bestaande afspraken met UniGraphics, inmiddels onderdeel van EDS behorende tot de vijfde Line of Business, PLM Solution. De overeenkomst is uniek te noemen. Door het driejarig contract wordt EDS officieel technologisch partner van het team. Naast de levering van "state-of-the-art" CADCAM software ten behoeve van de doorontwikkeling van onderdelen levert EDS de meest optimale Product Lifecycle Management oplossingen voor Jaguar's renstal.
Formule 1 is een sport waar mens en machine tot het uiterste op de proef worden gesteld. Een omgeving waarin continu wordt gestreefd naar verbetering en het verleggen van grenzen. Dat die ontwikkeling, naast het enorme promotionele aspect, de autofabrikant veel waardevolle informatie oplevert spreekt voor zich. De informatietechnologie is daarbij inmiddels een uiterst belangrijk component die bijdraagt aan steeds snellere ontwikkelingen en fabricagetechnieken.

Met vriendelijke groeten / best regards

bijlage op te vragen bij:

Alex van den Hoff
PR-Manager

EDS
Postbus 320
2900 AH Capelle a/d IJssel
Tel. 0181-502336
Fax. 0181-502112
Mob. 0650-636941
E-mail: alex.vandenhoff@eds.com