Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-02-2002 Persberichten district Eemland noord, 10.00 uur

Valse naam

BAARN- Op donderdagmiddag werd een 16-jarige jongen uit Amersfoort aangehouden omdat hij een valse naam had opgegeven.

Een conducteur wil de jongen een bekeuring geven omdat hij zonder plaatsbewijs in de trein zat. De conducteur had het vermoeden dat hij niet zijn juiste naam opgaf en waarschuwde de politie. Op het station Baarn werd de jongeman aangehouden.

Op het bureau wist hij wel zijn juiste naam te vertellen. Met een bekeuring voor de valse naam kon hij het bureau verlaten.

Alcoholcontrole

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/EEMNES- Op donderdagavond werd van 20.00 uur tot 22.00 uur een alcoholcontrole gehouden op de Amersfoortseweg.

In totaal moesten 77 automobilisten blazen en niemand van hen had te veel gedronken. Op donderdagavond werd van 22.15 tot 00.00 uur een alcoholcontrole gehouden op de Zuidersingel. Van de 5 gecontroleerde automobilisten had er een teveel gedronken.

Een 57-jarige automobiliste uit Blaricum had teveel gedronken en blies op het bureau 1.40 promille. De rijbewijs van de vrouw werd ingenomen en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeerscontrole

BAARN- Op de Vondellaan werd van 16.00 uur tot 16.30 uur een verkeerscontrole gehouden. 6 automobilisten kregen een bekeuring omdat ze niet de autogordel droegen