Ingezonden persbericht


Persbericht

Vrij voor publicatie

15 februari 2002

Compuware DevPartner stelt Microsoft .Net ontwikkelaars in staat hoogwaardige betrouwbare applicaties te bouwen

DevPartner producten helpen ontwikkelaars door fouten snel en eenvoudig te lokaliseren en staan garant voor de uitvoering van gedegen testen

Amsterdam, 15 februari 2002 Compuware Corporation (Nasdaq: CPWR) maakt bekend dat zijn DevPartner ontwikkelproducten worden geïntegreerd met Microsoft Visual Studio .NET. Aangezien Compuware een founding member van het Visual Studio .NET integratie programma is, draagt het er zorg voor dat zijn producten integreren met Microsoft Visual Studio .NET. Deze integratie verbetert Microsoft Visual Studio .NET s ontwikkelomgeving met debugging en performance features voor ontwikkelaars.

Organisaties gebruiken Microsoft Visual Studio .NET voor de ontwikkeling en het gebruik van een nieuwe soort applicaties gebaseerd op XML Web services, aldus Tom Button, vice president van de Ontwikkeling en Platform Evangelisatie Divisie bij Microsoft Corp. De Compuware DevPartner producten helpen bij het versnellen van de ontwikkeling, het ontdoen van bugs en het profileren van deze applicaties. Wij zijn verheugd met de uitgebreide steun die Compuware voortdurend aan Visual Studio .NET geeft.

Compuware DevPartner producten assisteren ontwikkelaars bij het bouwen van betrouwbare applicaties van hoge kwaliteit voor Microsoft platforms, waaronder Microsoft .NET. DevPartner producten helpen ontwikkelaars door fouten snel en eenvoudig te lokaliseren, door de afstemming van run-time performance en staan garant voor de uitvoering van gedegen testen. DevPartner Profiler geeft ontwikkelaars de mogelijkheid tot het eenvoudig uitvoeren van analyses op applicaties die ontwikkeld zijn met Visual C#, Visual Basic .NET, Visual C++, .NET, ASP.NET en andere Microsoft .NET talen en technologieën. Door langzame code en performance knelpunten te identificeren, kunnen ontwikkelaars problemen in een vroeg stadium van de levenscyclus detecteren en oplossen. Deze zouden anders tot vertraging van de ingebruikneming kunnen leiden en gebruikeracceptatie in de weg kunnen staan.

Ontwikkelteams omarmen XML Web services in snel tempo en ontwikkelen deze gedistribueerde applicaties met gebruikmaking van Microsoft Visual Studio .NET, aldus Shari Zedeck, Directeur Product Management van Compuware s DevPartner productfamilie. De DevPartner producten stellen ontwikkelaars in staat hun bestaande vaardigheden optimaal uit te buiten. Daarnaast maken ze het mogelijk hoogwaardige bedrijfskritische applicaties op basis van Microsoft s .NET platform sneller op te leveren.

Compuware

Het beursgenoteerde miljarden bedrijf Compuware Corporation (Nasdaq: CPWR) levert software en professionele diensten die bijdragen tot verbetering van de productiviteit en verlaging van kosten gedurende de levenscyclus van de applicatie. Compuware speelt flexibel in op de voortdurend veranderende vraag vanuit de markt en richt zich met haar oplossingen op verbetering van de kwaliteit, integratie en performance van client-server, e-business en mainframe software. Compuware biedt werk aan circa 12.000 IT-professionals wereldwijd. Voor meer informatie over Compuware kunt u contact opnemen met ons kantoor in Amsterdam: 020 311 88 00. U kunt Compuware ook op het World Wide Web bezoeken: http://www.compuware.nl.