AutoRai

15-2-2002

Daihatsu introduceert Cuore Party

Vanaf half februari staat de Daihatsu Cuore Party bij de dealers in de showroom. Een actiemodel dat is voorzien van vele extras en accessoires ter waarde van 1.350, waarvoor de klant slechts 500 betaalt.

Daarnaast ontvangt men voor de Cuore ook nog eens een zuinigheidspremie van 500,=.
Verder meldt Daihatsu dat de prijzen van alle Cuores nog eens met 300,= zijn verlaagd.

De Cuore is standaard onder andere voorzien van twee airbags, gordelspanners met krachtbegrenzer, veiligheidsbalken in de portieren, in carrosseriekleur gespoten bumpers, lichtwaarschuwingszoemer, spatlappen vóór en achter en een startonderbreker. De Cuore heeft een
1.0 12V DVVT ecomotor, die niet alleen pittige prestaties levert, maar ook nog eens superzuinig is met een gemiddeld verbruik van 5,1 liter op 100 km (1:19,6 volgens richtlijn 1999/100/EC). Daarnaast houdt de Cuore door een CO2 uitstoot van slechts 124 gr/km rekening met het milieu.

De Cuore Party is uitgerust met een mooi pakket extras. Dit pakket bestaat uit gratis metaallak, centrale deurvergrendeling, sportieve zwarte bekleding, achterruitwisser/-sproeier, verchroomde grille, hoedenplank, achteruitrij-sensor, anti-slip matje voor op het dashboard en bandenspanningindicatoren. Deze aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt. De Cuore Party is leverbaar vanaf 7.599,= inclusief de 500,= zuinigheidspremie die de consument van de overheid terug ontvangt.

Ook de Cuore Party heeft 3 jaar fabrieksgarantie.