Ingezonden persbericht

Telia International Carrier benoemt nieuwe Marketing Manager Benelux

Hoofddorp, 15 februari 2002 - Annemieke Biesheuvel (32) is benoemd tot Marketing Manager Benelux van Telia International Carrier (TIC). TIC is een onderdeel van het Zweedse telecombedrijf Telia en biedt via haar transatlantische glasvezelnetwerk, het Vikingnet, bandbreedte aan voor telecomnetwerken.

Voor haar benoeming bij Telia International Carrier was Biesheuvel ondermeer werkzaam als fondsenwerver voor ontwikkelingshulp, bij trustkantoren in Curaçao, Madrid en Londen en als marketeer bij Media Partners in Amstelveen .

Over Telia International Carrier
Telia International Carrier (TIC) is een dochtermaatschappij van het Zweedse telecombedrijf Telia. TIC is een aanbieder van IP, bandbreedte, telefoon, infrastructuur diensten en carrier neutrale colocatie. Op dit moment is het bedrijf de leidende Europese aanbieder van transatlantisch IP verkeer naar de VS. Via haar eigen geavanceerde glasvezelnetwerk - het Viking Netwerk - voorziet Telia haar klanten van wereldwijde hoge capaciteitsnetwerken. Begin 2002 beslaat het netwerk 40.000 kilometer in Europa en de VS en verbindt 50 grote steden. Voor meer informatie http://www.telia.net/carrier/