Ingezonden persbericht

Persbericht

Striva Corporation en BMC Software maken Alliance Partnership bekend

Ondernemingen gaan samenwerken aan technologische en zakelijke initiatieven

AMSTERDAM -- 15 februari 2002 ---- BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer, en Striva Corporation, een leider op het gebied van B2B-infrastructuur en data-integratie, maken bekend dat Striva is geselecteerd als lid van BMC Software's exclusieve Alliance Partner-programma. Als lid van dit programma is Striva één van slechts enkele partnerondernemingen die geselecteerd is voor nauwe samenwerking met BMC Software op het gebied van technologische integratie en zakelijke programma's. De andere leden van het Alliance Partner-programma zijn Compaq, EMC, IBM, Microsoft, Oracle, PeopleSoft, SAP en Sun Microsystems. "We zijn enthousiast over onze deelname aan het BMC Software Alliance Partner-programma", vertelt Paul Bach, president van Striva. "BMC Software's oplossingen vormen een uitstekende aanvulling op die van Striva. Dit partnership biedt vele aanknopingspunten voor technische en zakelijke samenwerking en belooft klanten veel toegevoegde waarde." Data-integratie en databeschikbaarheid zijn onderling verbonden en fundamentele elementen van belangrijke bedrijfsprocessen zoals Business Analytics, Customer Relationship Management, Supply Chain Management en e-business. Om snel en zeker te kunnen reageren op kansen moeten ondernemingen kunnen beschikken over foutloze, actuele en nauwkeurige gegevens. Op dit moment vertrouwt een groot deel van 's werelds toonaangevende zakelijke organisaties op de gecombineerde technologie van Striva en BMC Software, om de integratie en beschikbaarheid van bedrijfsgegevens te kunnen garanderen en daarmee bedrijfskritische systemen te ondersteunen.
"Striva is een marktleider op het gebied van data-integratie", aldus Doug Pushard, vice president, corporate development bij BMC Software. "Deze alliantie stelt ons in staat nadere invulling te geven aan onze missie: Assuring Business Availability® door middel van infrastructuur- en service management. Onze gezamenlijke klanten zijn verzekerd van de hoogst mogelijke waarde uit onze gecombineerde oplossingen."

Striva's oplossingen voor Enterprise Data Integration Met Striva's oplossingen kunnen organisaties real-time data-integratie bereiken in heterogene omgevingen, waardoor applicaties zoals data warehousing, business intelligence, decision support, applicatie-integratie en e-business initiatieven kunnen worden ondersteund. De oplossingen van Striva - Striva DETAIL en ChangeDataMove - bieden de mogelijkheid om op betrouwbare en efficiënte wijze grote hoeveelheden gewijzigde data onderling te verplaatsen tussen mainframe-, AS/400-, UNIX- en Windows-platformen, zowel in real-time als in batchprocessen. Ondersteunde databaseomgevingen zijn onder andere DB2, IMS, VSAM, ADABAS, IDMS, DB2 UDB, Oracle, Sybase, SQLServer en flat files.

Over Striva Corporation
Striva, opgericht in 1998, is leider op het gebied van B2B-infrastructuur en data-integratie. Striva is een internationale onderneming met hoofdkantoren in San Jose, Californië en Londen en ontwikkel- en supportfaciliteiten in de VS en Europa. Een aantal van de huidige Global 2000-ondernemingen die gebruikmaken van Striva zijn: AAA, AEGON, Alcatel, American Express, BlueCross/BlueShield, Boeing Company, Chase, International Revenue Service, Lockheed Martin, Nortel Networks, Petroleo Brasiliero en het U.S. Department of Defense.
Toonaangevende technologieleveranciers, zoals Informatica, Hummingbird, Sagent en Acta Technology, integreren Striva-technologie als onderdeel van hun wereldwijde oplossingen voor e-commerce, enterprise data analytics en data warehousing. Meer informatie op www.striva.com.

BMC Software
BMC Software is toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen. Op basis van haar Assuring Business Availability®-concept biedt BMC Software kostenbeheersing van infrastructuurbeheer, concurrentievoordeel en marktdifferentiatie via service management. Tevens biedt BMC Software groei van de bedrijfswaarde, door middel van haar oplossingen voor bedrijfsoptimalisatie. BMC Software is één van de S&P 500-bedrijven, realiseerde in boekjaar 2001 een omzet van ruim $1,5 miljard en heeft wereldwijd vestigingen. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com.