---

Ministerie van Defensie



---

H.H. Hulshof

Voordracht benoeming directeur-generaal financiën en control bij defensie

15-02-2002

De Ministerraad heeft vanmiddag (15 februari) besloten om drs. H.H. Hulshof (55) voor te dragen voor benoeming tot directeur-generaal financiën en control bij het ministerie van Defensie.

De heer Hulshof zal de functie naar verwachting op korte termijn aanvaarden. Hij trad op 1 mei 1984 in dienst bij Defensie en vervult bij dit departement sinds 1 juni 1990 de functie van plaatsvervangend secretaris-generaal. In die functie heeft hij mede leiding gegeven aan grote doelmatigheids- en veranderingsoperaties bij Defensie. Betrokkene was eerder werkzaam bij achtereenvolgens de PTT, het toenmalige ministerie van Volksgezondheid en Milieuhygiëne en het ministerie van Economische Zaken.

De functie van directeur-generaal financiën en control wordt bij Defensie geïntroduceerd in het kader van de stroomlijning van de top van het kerndepartement. Dit proces leidt tot de terugbrenging van het aantal directoraten generaal van drie (Personeel, Materieel en Economie en Financiën) naar twee (Personeel en Materieel en Financiën en Control). (foto: Peter Wiezoreck)