Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 15-02-2002 Persbericht district Maasland

DOORGEREDEN

Vanochtend is een 46-jarige fietster uit Oss op de Van Anrooijstraat in Oss door een auto aangereden. De rode auto stopte even, maar reed daarna door zonder zich om het slacht-offer, dat op straat was gevallen. De vrouw, die voorrang had, is met letsel aan haar arm naar het ziekenhuis gebracht.

INBRAAK WONING

In een huis aan de Kleine Bergsttraat in Nuland is afgelopen week ingebroken. Dat ontdek-ten de bewoners donderdag. Uit huis verdween 80 euro en een trouwring. Men kwam binnen via het openwrikken van een raam aan de achterzijde.

SNELHEID

De politie heeft donderdagavond op de Singel 40-45 in Oss 53 automobilisten bekeurd die te hard reden, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/u. Op de Macharenseweg zijn 2 verbalen uitgeschreven, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 102 km/u. Op de Kapelweg zijn 8 automobilisten bekeurd (hoogste snelheid 98 km/u) en op de Megensebaan 9 (hoogste snelheid hier 119 km/u).

ZONDER RIJBEWIJS

Vanochtend heeft de politie een 47-jarige Berlicummer op de Krabbenhoek in Heesch aan-gehouden omdat hij -ondanks een ontzegging - met zijn auto reed. Ook bleek dat de man teveel gedronken had.