Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 15-02-2002 Persbericht district De Leijgraaf

BROMFIETSER ONDERUIT

Vannacht is op de Runstraat in Boekel een 36-jarige Udenaar met zijn bromfiets ten val ge-komen. De bromfietser had zonder licht met hoge snelheid een auto ingehaald. Daarna kwam hij tegen het asfalt terecht. De man is overgebracht naar het ziekenhuis met schaaf-wonden en voetletsel. Bij controle bleek de man veel te veel gedronken te hebben. Hiervoor kreeg hij een proces-verbaal.

INBRAAK

In een bedrijfshal aan de Statenweg in Boekel is vannacht ingebroken. Uit twee vrachtwa-gen zijn navigatieapparatuur en zendbakken weggenomen. Uit een kantoor werd een vrij groot geldbedrag weggenomen. Een woning aan de Vogelwikke in Zeeland is vannacht ook door inbrekers bezocht. Er werd een draairaam aan de achterzijde geforceerd. Er is een tv en geluidsapparatuur gestolen. Uit een bedrijfspand aan de Koperslagerstraat is vannach een pc weggenomen.

AUTO GESTOLEN

Aan de Leeuwstraat in Volkel is vannacht een zwarte Mitsubishi L200 pick-up met het kente-ken VT-80-JZ gestolen.

SNELHEID

Op de NCB-laan in Veghel zijn donderdagmiddag 64 bestuurders op te hard rijden betrapt, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u. Op de Violierstraat in Uden zijn dezelfde middag ook 64 automobilisten bekeurd, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 93 km/u.