Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 15-02-2002 Persbericht district AA & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR BRANDSTICHTING, Schijndel

Donderdagmiddag werd gemeld dat er brand was in een caravan op het AZC aan de Vlagheide in Schijndel. De 16-jarige bewoner van de caravan bleek brand ge-sticht te hebben. Hij is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten en in verzekering gesteld.

AUTOGORDELCONTROLE, Haaren

Donderdagmiddag is een autogordelcontrole gehouden op de Torenstraat in Haaren. Een twaalftal personen werd bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden. Verder werden nog vier personen voor andere overtredingen bekeurd.

BROMFIETSSTER GEWOND BIJ ONGEVAL, Berlicum

Donderdagavond is een 17-jarige bromfietsster uit Nuland bij een ongeval gewond geraakt. Het meisje reed achter een auto, bestuurd door een 26-jarige man uit Eind-hoven over de Runweg in Berlicum. Toen de auto naar rechts reed, reed de brom-fietsster links voorbij de auto. Juist op het moment dat ze er naast reed begon de man uit Eindhoven de auto te keren op de weg, waarbij hij de bromfietsster aanreed. Ze raakte daarbij licht gewond en werd door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld.

INBRAKEN WONINGEN, Biezenmortel

In de nacht van donderdag op vrijdag is in een negental woningen in Biezenmortel ingebroken. Men wist in de woningen binnen te komen door de zogenaamde "Bulgaarse methode" en door middel van gaatjes boren. Geld, sieraden, telefoons en foto- en videoapparatuur werd gestolen.