Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 15-02-2002 Persbericht district Den Bosch

ILLEGALE VROUW, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag werd een winkeldiefstal gemeld bij een winkel aan de Helftheuvelpassage in `s-Hertogenbosch. Een 31 jarige Marokkaanse vrouw was betrapt toen ze een kledingstuk wegnam. Bij haar aanhouding door de politiemensen gaf de vrouw een valse naam op. Uit onderzoek bleek dat de vrouw illegaal in Nederland verblijft. Ze zal zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd.

MAN AANGEHOUDEN VOOR INBRAAK EN VERNIELING, `s-Hertogenbosch

Vrijdagmorgen werd gemeld dat er werd ingebroken in een van de gebouwen van het AZC aan de Vlijmenseweg. Door de politie kon ter plaatse een 21-jarige man uit Schijndel worden aangehouden. Hij had een van de gebouwen opengebroken en daarin vernielingen aangericht. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, Drunen

Vrijdagmorgen zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval. Over de Gro-testraat reed een auto, bestuurd door een 28-jarige man uit Drunen in de richting Vlijmen. Ter hoogte de Brabantseweg is de man in aanrijding gekomen met twee fietssters, 37 en 12 jaar uit Drunen, die vanaf de Brabantseweg de Grotestraat opreden. De fietssters zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Naar de oorzaak van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

MISHANDELING VAN MAN, Hintham

Vrijdagmorgen werd gemeld dat bij een flat aan Hoogveld in Hintham een man was mishandeld en bloedend op de grond lag. Bij de komst van de politie was de man inmiddels door omstanders overgebracht naar een ziekenhuis. Op een van de gale-rijen van een flat aan Hoogveld was een 21-jarige man uit `s-Hertogenbosch neergeslagen. Hieraan hield de man een flinke hoofdwond over die in het ziekenhuis verzorgd is. Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat vermoedelijk een bekende van de man hem heeft neergeslagen. Naar de juiste toedracht wordt door het politieteam Ros-malen een onderzoek ingesteld.

BRAND IN CLUBGEBOUW, `s-Hertogenbosch

Vrijdagmiddag rond 12.45 uur werd er een brand gemeld in een clubgebouw aan de Ketsheuvel in `s-Hertogenbosch. De brandweer die snel ter plaatse was, kon niet voorkomen dat het clubgebouw zwaar werd beschadigd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.