Partij van de Arbeid

Den Haag, 5 februari 2002

Progressie als traditie

Officiële start Partij van de Arbeid campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2002 gaat met een tweedaags festival de PvdA-campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen officieel van start. Tijdens dit festival in Musis Sacrum in Arnhem wordt eveneens het 100-jarig jubileum van het Centrum voor Lokaal Bestuur (de Bestuurdersvereniging van de PvdA) gevierd. Er zal worden teruggeblikt op een eeuw sociaal-democratie, maar natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken op de komende periode. Kortom: Veel gedaan, veel te doen!

Naast tal van lokale helden van de PvdA zullen ook landelijk bekende PvdA politici, waaronder Wim Kok, Ad Melkert, Jeltje van Nieuwenhoven en Klaas de Vries, deelnemen aan de verschillende debatten, trainingen, quizzen, workshops en het doorlopend politiek café. Op het feestelijke programma staan verder lezingen van onder meer Geert Mak en Job Cohen en optredens van de nationale topacts BLØF en Ellen ten Damme.

Locatie: Musis Sacrum, Velperbuitensingel 25 in Arnhem, start vrijdag 15 februari 14.00 uur tot zaterdag 16 februari16.00 uur.

Het uitgebreide programmaboekje is verkrijgbaar via de afdeling voorlichting van de Partij van de Arbeid.