Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Verenigde Senioren Partij introduceert vrijdag a.s. de lijsttrekker Anneke Smit-Boerma. Dit zal gebeuren in de Hortus Botanicus te Amsterdam om 11.00 's ochtends. Tevens wordt het programma ten doop gehouden.

Eén van de actiepunten is: AOW moet met 10% omhoog. "De inflatiecorrectie van de AOW is niet genoeg", aldus Smit-Boerma "de AOW moet 10% omhoog en welvaartsvast worden. Bovendien moet het vakantiegeld naar 8% inplaats van de 5,7% nu. Ouderen vieren niet minder vakantie dan een ander". Verder wil de Verenigde Senioren Partij toezichthouders in de wijk aan stellen om de veiligheid te bevorderen. Ook de Zorg is een heet hangijzer. "De ambulance-chauffeur en de zuster aan het bed weten waar het wringt. Daar moet je de oplossing zoeken en niet bij het management"

Anneke Smit-Boerma is oud statenlid en de enige vrouwelijke lijsttrekker bij de a.s. tweede kamer verkiezingen. Piet Bruystens, momenteel statenlid van de Ouderenunie staat op de tweede plaats. De Verenigde Senioren Partij bestaat uit oud-leden van AOV, Unie55+, Senioren 2000, ASP en grote delen van de Ouderenunie. Daarmee is een aanzienlijk draagvlak tot stand gekomen.

AFZ.:
John W.H. Smit, campagne
R. Castelijnstraat 9
1111 AW Diemen
Tel.: 020-416.02.33
Fax: 020-416.05.47
email: johnwhsmit@chello.nl
mobiel: 0650.41.37.11