Ingezonden persbericht

PDA-primeur start op Belgische markt

Uw content op uw PDA

BRUSSEL, 20020215 -- Met OnPDA krijgt elke zakelijke PDA-gebruiker de mogelijkheid om eigen digitale informatie in een mobiele vorm aan te bieden. Daarenboven ontstaat op deze manier ook de eerste Belgische PDA-portal met een aanbod van diverse spelers op de markt die PDA-content willen uitstallen.

Wireless Solutions profileert zich steeds duidelijker verder als toonaangevende partner voor zakelijke gebruikers die draadloze IT-toepassingen willen aanwenden in hun bedrijfsprocessen. OnPDA is opnieuw een concrete oplossing die vandaag wordt gelanceerd.

Over OnPDA
Met de lancering van OnPDA is elk bedrijf perfect in staat om eenvoudig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar een volwaardig en extra communicatiekanaal aan te maken, te lanceren en zelf te onderhouden. Met enkele eenvoudige stappen staan een bedrijfspresentatie, producten en diensten, bedrijfsgegevens, nieuwsbrieven, ... op uw PDA. En met eenzelfde eenvoud kunnen deze gegevens onderhouden en geactualiseerd worden.

Via strategische allianties zal OnPDA zeer spoedig in de rest van Europa beschikbaar worden. OnPDA kan geraadpleegd worden op zowel PocketPC als de Communicator en de Palmpilot. Gedetailleerde informatie over deze nieuwe dienst wordt ter beschikking gesteld op het adres http://www.onpda.be, een site die volledig gewijd is aan deze oplossing. OnPDA kent een uiterst democratische prijszetting. Een aansluiting kost eenmalig ¤ 150 met een jaarlijkse vergoeding van ¤ 180.

Over Wireless Solutions
Naast het gedeelde gebruik van toepassingen zoals agenda, e-mail, adresboekje en notities, zit de toegevoegde waarde van mobiele toepassingen in de integratie met achterliggende bedrijfsprocessen en -informatie. Wireless Solutions ontwikkelt en integreert waterdichte oplossingen voor PDA integratie in het bedrijfsleven; adviseert over en levert software-pakketten voor de synchronisatie van bedrijfsgegevens en het beheer van PDA's. Daarnaast kan Wireless Solutions de nodige infrastructuur verzorgen en toestellen aanleveren.

Wireless Solutions positioneert zich als eerste professionele partner in België voor het creëren van meerwaarde door middel van het gebruik van draadloze IT-toepassingen bij de zakelijke gebruikers. Inzet van jarenlange ervaring en de juiste know how waarborgen een professionele uitvoering van complexe projecten. Het senior management team heeft gemiddeld meer dan 20 jaar relevante business ervaring en staat borg voor een betrouwbaar en stabiel partnership. Een hecht team van hoog opgeleide en deskundige medewerkers van het voormalige Icon/1eEurope - één van de vooraanstaande Internet ontwikkelaars van het eerste uur - vormt hun visitekaartje. Tot hun klantenportfolio behoorden o.a. ACV, Bloso, De Standaard, Electrabel, FFIO, Ice Tea, Jobat, Sabena en Yamaha.

Binnenkort lanceert Wireless Solutions nog meer oplossingen zoals synchronisatie software en toepassingen die PDA-gebruikers in staat zullen stellen om hun toestel voor meer te gebruiken dan enkel en alleen maar de standaardfunctionaliteiten zoals de agenda, e-mail, taken, contactpersonen, adressen en notities...

Voor aanvullende persinformatie en een gratis persaccount Contacteer Bart Verhaegen - bverhaegen@wireless-solutions.be telefoon: +32 53 41 07 34