Ingezonden persbericht

MTC Motovatie presenteert haar tweede winterevenement!

Vrijdagavond 15 februari: eerste hulp bij ongelukken, alle informatie!

Op vrijdagavond 15 februari aanstaande komt de ervaren verpleegkundige en ambulancechauffeur Rob Melchior op bezoek bij MTC Motovatie in Amstelveen. Onder het motto "het liefst hoor ik het allemaal voor niets" zal hij op deze avond alle informatie geven over eerste hulp bij motorongelukken. Hoe vervelend ook, een ongeval zit toch in een klein hoekje en dat is dan ook de reden dat de avond interessant is voor elke motorrijd(st)er: voor de bestuurder en zeker ook voor de duopassagier. De toegang tot deze leerzame bijeenkomst is (zoals altijd) gratis.

Niet alleen zijn medische achtergrond brengt Rob Melchior tot het informatieve verhaal van deze avond. Ook zelf is hij een fervent motorrijder en dat zorgt er dan ook voor dat hij nog meer dan anderen goed antwoord kan geven op vragen als: helm op of helm af? Hoe behandel ik schaafplekken van het asfalt en een brandblaar van de uitlaat? Wat is de beste methode om te alarmeren? Moet ik het slachtoffer verslepen? Het zijn allemaal onderwerpen die op deze avond aan de orde komen en het betekent voor de geïnteresseerden een gedegen begin van het nieuwe seizoen.

Een ieder is vrijdagavond 15 februari aanstaande van harte welkom in het gezellige clubgebouw van MTC Motovatie wat gelegen is op Sportpark NFC aan de Sportlaan-West in Amstelveen. De aanvangstijd is 20:00 uur en de entree is gratis. Telefoonnummer clubgebouw: 06-10370900 (alleen tijdens activiteiten).

MTC Motovatie is een motortoerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft dit jaar de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend (zie ook de fotopagina op de website). Via MTC Motovatie kan er van maart tot en met oktober elke zondag in groepsverband een rit worden gereden. Tevens is er een wekelijkse clubavond. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom.

Meer informatie over het winterprogramma of de vereniging:

Cees Tolsma: 020 - 453 77 99

Ben Padberg: 020 - 697 70 09

Ilja v/d Liet: 020 - 632 60 00

E-mail: postmaster@motovatie.nl

Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in het clubgebouw te Amstelveen.

Amstelveen, 8 februari 2002