Race Planet Amsterdam

Persbericht

Gratis karten bij jubilerende Bleekemolens Race Planet!

21 januari 2002
Amsterdam/Mijdrecht/Delft, januari 2002. Bleekemolens Race Planet, met indoor kartbanen in Amsterdam, Mijdrecht en Delft, bestaat tien jaar. Dit wordt op zondag 17 februari a.s. grootschalig gevierd: iedere bezoeker vanaf 17 jaar mag tussen 10.00 en 14.00 uur gratis karten op de drie indoor kartbanen! De snelste karter per vestiging wint een deelname aan de Bleekemolens Race Experience voor twee personen.

Het jubileumfeest van Bleekemolens Race Planet is een unieke gelegenheid voor zowel echte 'kartfanaten' als voor hen die nog nooit de sensatie van indoor karting ervaren hebben. Reserveren is niet mogelijk. Kijk voor de adressen van de indoor kartbanen van Bleekemolens Race Planet op www.raceplanet.nl of bel het informatienummer (0900) RACEPLANET (0900-722 37 52) (0,30 euro/minuut).

Begin jaren '90 maakten liefhebbers van snelheid en competitie in Nederland kennis met het nieuwe fenomeen indoor karting. Bleekemolens Race Planet opende in Mijdrecht de eerste indoor kartbaan van het vasteland van Europa. Ook de indoor kartbanen van Bleekemolen in Amsterdam en Delft zijn trendsetters. Race Planet Amsterdam opende de deuren als het grootste indoor kart- en speed centre van Europa, Race Planet Delft is de eerste 'driedimensionale' indoor kartbaan waarbij de kartbanen zich over verschillende verdiepingen uitstrekken. Tien jaar na de introductie van indoor karting in Nederland merkt Michael Bleekemolen dat het enthousiasme van de bezoekers nog altijd ongeëvenaard is. "Of ze nu voor de eerste keer komen karten of voor de vijftigste maal, iedereen wil zijn of haar tegenstanders verslaan en een betere rondetijd neerzetten", ervaart de voormalige Formule 1-coureur telkens weer. Volgens Bleekemolen zijn er vele redenen waarom zijn gasten juist voor Bleekemolens Race Planet kiezen. "Onze kartbanen zijn uitdagend en afwisselend en onze karts zijn modern en allemaal even snel. Wij besteden veel aandacht aan de veiligheid, zo introduceerde Bleekemolens Race Planet de rollbar en de veiligheidsgordels voor karts. Onze indoor kartbanen zijn gemakkelijk bereikbaar en ze beschikken over gezellige bars." Bleekemolens Race Planet is bovendien de belangrijkste vernieuwer. Bleekemolen introduceerde bijvoorbeeld jeugdkarting en het karten op het schone, veilige LPG.

Naast de individuele bezoekers ontdekken ook steeds meer groepen en bedrijven de indoor kartbanen van Bleekemolens Race Planet. Speciaal voor bedrijfsfeesten, incentives en verjaardagspartijen heeft Bleekemolen enkele leuke arrangementen ontwikkeld, bestaande uit trainingen, races en een finale plus prijsuitreiking. Dit wordt veelal gecombineerd met een smakelijk warm en/of koud buffet. Voor een combinatie van 'business and fun' beschikt Bleekemolens Race Planet over compleet uitgeruste vergaderruimten voor besprekingen en productpresentaties.

Bleekemolens Race Planet organiseert ook incentives en Bleekemolens Race Experience (voor individuele gasten) plus racecursussen op Circuit Park Zandvoort.


---
Voor de redactie: