Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 13-02-2002

Televisie
TROS UITKOMPAS
Uitzending zondag 17 februari
Nederland 2 - 10.45 uur

TOPACTEURS TE GAST IN TROS UITKOMPAS

Vraag iemand naar een aantal sterren uit Nederlandse musicals en Danny de Munk wordt zeker genoemd. Danny speelt al weer enige tijd de rol van ketelstoker Frederick Barrett in de mega-productie 'Titanic', maar heeft nog ambities te over. Op zondag 17 februari a.s. legt hij in TROS UITKOMPAS aan Mireille Bekooij uit waarom hij bijvoorbeeld graag nog eens toneel wil spelen. Ook heetgebakerd is de rol van Martha gespeeld door Will van Kralingen. Samen met Edwin de Vries trekt Will al tierend door het land in de klassieker 'Wie is er bang voor Virginia Woolf'. Zondag zit ook zij aan tafel bij Mireille om te praten over deze slijtageslag.

Aangezien we midden in de voorjaarsvakantie zitten, heeft TROS UITKOMPAS speciale onderwerpen voor onze jeugdige kijkers. Een bezoek aan het dansgezelschap De Stilte leert al snel dat er zeker voorstellingen zijn waar je gerust je ouders mee naar toe kan nemen. 'Kruip uit je Huid' in het Fries Natuurmuseum is een tentoonstelling verpakt in een sprookje, dat is dus spannend en leerzaam tegelijk. Jet Sol kruipt daar in de huid van een prinses.

Ten slotte geeft columnist Jacques d'Ancona zijn mening over 'Cirkels' van Hans Dorrestijn en Martin van Dijk. Natuurlijk wordt u ook op de hoogte gebracht van de laatste uitgaanstips.



Ingezonden persbericht