Unie van elektrotechnische ondernemers

Staatssecretaris Hoogervorst neemt eerste exemplaar tweede druk in ontvangst uit handen van UNETO-VNI vice-voorzitter Jan Heeres 'HET BLAUWE BOEKJE' DOORSLAAND SUCCES IN INSTALLATIEBRANCHE

Zoetermeer, 18 februari 2002

In zijn korte aanbiedingsspeech dankte Heeres nogmaals alle betrokkenen bij de totstandkoming van het boekje. Puttend uit hun praktijkervaring als deskundigen op het gebied van arbozorg vertaalden zij de wettelijke voorschriften in praktische richtlijnen, adviezen en tips. MKB-bedrijven kunnen uitstekend uit de voeten met het boekje, omdat het een brug slaat tussen het oerwoud aan VGM-regels en de werkpraktijk van alledag. "De totstandkoming van het boekje benadrukt nogmaals het belang aan dat werkgevers hechten aan het bevorderen van goede arbeidsomstandigheden, zoals afgesproken in de CAO."

Onmisbaar
De herziene tweede druk van 'Het Blauwe Boekje' telt 192 pagina's en is voorzien van foto's, symbolen, schema's en (werk)tekeningen. Cartoons van tekenaar Albo Helm verluchtigen de tekst. Het laatste hoofdstuk bestaat uit 45 tabellen met risico's en beheersmaatregelen voor de 45 meest voorkomende werkzaamheden in de installatiesector.

Bestelinformatie
Het Blauwe Boekje; Veilig, gezond en milieuhygiënisch verantwoord werken in de installatietechniek' is te bestellen bij UNETO-VNI, telefoon 079-325 06 50. De prijs is 5,90 voor leden van UNETO-VNI. Niet-leden betalen 10,40. Voor onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten geldt een gereduceerde prijs van 7,25 bij afname van minimaal 10 exemplaren. Einde persbericht

Meer informatie:
Dick Reijman, afdeling Communicatie UNETO-VNI
Telefoon: (079) 32 50 737
Mobiel: (06) 511 22 815
Fax: (079) 325 06 66
e-mail : d.reijman@uneto-vni.nl

Over UNETO-VNI:
De 6.000 leden van UNETO-VNI hebben samen 110.000 werknemers en een omzet van 9 miljard. De vereniging is daarmee één van de grootste werkgeversorganisaties van ons land. UNETO-VNI is per 1 januari jl. ontstaan door een fusie van de Unie van Elektrotechnische Ondernemingen (Uneto) en de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (VNI).