Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Vaststelling bestemmingsplan Spoorlaan Zuid.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Spoorlaan Zuid heeft vastgesteld bij besluit van 31 januari 2002, nummer 24.

Het bestemmingsplan Spoorlaan Zuid geeft een planologische regeling van het weggedeelte dat loopt vanaf de huidige Luzernestraat bij Bedrijventerrein Spoorzicht te Nieuw Vennep tot de Noordelijke ontsluitingsweg.
Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 18 februari 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur. Het Raadhuis is bovendien geopend op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Mocht u gedurende de laatstgenoemde periode een nadere toelichting willen dan wordt u verzocht hiervoor telefonisch een afspraak te maken met mevrouw M.M.C. Maas, tel. 023-5676889.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, schriftelijke bedenkingen tegen het bestemmingsplan inbrengen bij Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland, Postbus 123, 2000 MD Haarlem.

Hoofddorp, 15 februari 2002.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen