Ingezonden persbericht

Synstar benoemt drs. Frank van Rees tot Sales Manager New Business Benelux

Utrecht, 18 februari 2002 -Synstar International, een onafhankelijke leverancier van IT-services voor Business Availability, heeft drs. Frank van Rees benoemd tot Sales Manager New Business Benelux. Van Rees gaat zich in deze functie richten op de ontwikkeling en ondersteuning van nieuwe Synstar-klanten in de Benelux-regio.

Van Rees volgt in zijn nieuwe functie Frank Hoekstra op, die eind vorig jaar werd benoemd tot Business Services Manager. Van Rees werkte eerder bij KPN Telecom en Sonera, waar hij functies vervulde op het gebied van Sales & Marketing, International Business Consultancy en Business Development. In die functies heeft hij veel ervaring opgedaan op het internationale vlak, met name in Tsjechië, Indonesië en de Nederlandse Antillen.

"De dienstverlening van Synstar wordt continu uitgebreid en verder toegesneden op het ondersteunen van de uiteenlopende IT-processen bij onze klanten. Een goede en duidelijke relatie met die klanten is daarbij onontbeerlijk", aldus Van Rees, Sales Manager New Business Benelux van Synstar Nederland. "In de functie Sales Manager New Business speelt de internationale markt een belangrijke rol. Synstar is een internationaal opererend bedrijf dat zijn klanten een centraal aanspreekpunt biedt op zowel commercieel als operationeel gebied, ongeacht het land waar Synstar voor een klant werkzaam is."

Klantcontact staat hoog op de prioriteitenlijst van Frank van Rees. "Alleen door voeling te houden met de markt, kun je de serviceverlening optimaliseren. Zeker wanneer je, zoals Synstar, gaat voor de resultaatverplichting voor de operationele IT-processen. Dan moet je weten wat er in de markt speelt en waarmee je klanten de beste mogelijkheden in hun markten biedt."

Een foto van Frank van Rees is op verzoek verkrijgbaar via Fleur van der Haar van Lammers van Toorenburg PR, tel. 030 - 65 65 070.

Synstar
Synstar International (Londen Stock Exchange: SYN) is een pan-Europese onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van Business Availability. Aan ruim 2.500 klanten in 13 Europese landen levert Synstar een compleet portfolio van geavanceerde systemen en diensten voor IT-ondersteuning, die bedrijven een permanente beschikbaarheid van hun IT-infrastructuur garanderen. Met meer dan 3.000 medewerkers richt het bedrijf zich met geïntegreerde diensten op vijf terreinen: Business Continuity Services, Computer Services, Networking, Life cycle management en Data Management. Meer informatie is te vinden op www.synstar.nl.