Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 18-02-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhoudingen binnen klimmen school
ZEEWOLDE Zondagmiddag zijn vier jongens uit Zeewolde (drie 17-jarigen en een 18-jarige) aangehouden bij een schoolgebouw aan het Keteldiep. Oplettende getuigen zagen het viertal het gebouw via een raam naar binnen klimmen en belden de politie. Proces-verbaal is opgemaakt en hun ouders zijn in kennis gesteld.

Met alcohol op achter het stuur
ALMERE Op de Veluwedreef is zondagavond een 36-jarige Almeerder aangehouden voor rijden onder invloed. De politie trof hem aan in zijn auto. De auto wilde niet meer starten en hinderde het verkeer. De man blies op het politiebureau 1095 ug/l (2,5 promille). Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Aanhouding vernieling
ALMERE De politie heeft zondagmiddag op de Zilverstrandweg een 28-jarige Almeerder aangehouden voor vernieling. Hij wordt ervan verdacht met een auto tegen een huis gereden te zijn. Het huisje is dusdanig beschadigd dat het waarschijnlijk gesloopt zal moeten worden. Hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Installatie toezichthouders
ALMERE Woensdag 20 februari om 14:30 uur worden in het politiebureau aan de Baljuwstraat 19 toezichthouders geïnstalleerd. Zij zullen ingezet worden in het stadscentrum van Almere. Journalisten of persfotografen die bij deze installatie aanwezig willen zijn, worden verzocht contact op te nemen met Marieken Westerink, tel: 06 537 37 697.