---
SoftCell neemt deel aan PSA Informatie Center
---

Driebergen, 02/18/2002

SoftCell neemt voortaan deel in het PSA Information Center dat recent is opgezet om organisaties die geïnteresseerd zijn in Professional Services Automation snel, gratis en efficiënt van alle relevante informatie over PSA te voorzien. Het nieuwe platform is een uniek samenwerkingsverband waaraan verschillende leveranciers van oplossingen, diensten en producten deelnemen. SoftCell is leverancier van de 3rdWAY Solutions, oplossingen die het mogelijk maken de infrastructuur voor collaborative-commerce-modellen te implementeren.

Het PSA Information Center (www.psainfo.nl) is een initiatief van ADES Managementstrategieën. PSA is in 1999 geïntroduceerd als verzamelnaam voor een geïntegreerde totaaloplossing die alle processen van de zakelijke dienstverlener ondersteunt. De focus ligt op planning, control en registratie. PSA maakt het mogelijk projectbeheer zowel in financiële als in operationele zin volledig te beheren en te sturen. Omdat de markt voor PSA op dit moment nog erg jong en ondoorzichtig is, is het Information Center opgezet.

Elke aanbieder heeft zijn eigen propositie en trackrecord. Op de portal zijn de meest interessante aanbieders geselecteerd. Deze aanbieders worden regelmatig door het PSA Information Center gescreend op visie, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, technologie en financieel beleid.
---
END

---
Over Soft Cell NV
Soft Cell NV is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware-oplossingen en diensten voor bedrijven die het beste willen bereiken wat betreft de organisatie en het beheer van hun e-businessmodel. Het bedrijf werd opgericht in 1981 en heeft meer dan 350 klanten verspreid over Europa, de Verenigde Staten, Afrika, Azië en de Pacific. Dit betekent dat meer dan 1200 administraties uitgerust zijn met ERP- en e-business-oplossingen van Soft Cell. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Antwerpen. Andere vestigingen zijn er in Nederland, Tsjechië en Rusland. Soft Cell telt 180 medewerkers waarvan 120 werken in Antwerpen.