Ingezonden persbericht


Cultuur op de Campus
Dienst Studentenzaken, Katholieke Universiteit Nijmegen

Nijmegen, 15 januari 2002

Dinsdag 19 februari
Muziek: The Sheer
CultuurCafé, 16:30 - 18:00 uur
De kenners van de Nederlandse popmuziek hebben ongetwijfeld al van The Sheer gehoord. In december gaven zij een heuse tweemeter-sessie weg op Kink FM en in januari viel hun de eer te beurt op te treden bij het internationale Eurosonic in Groningen. The Sheer gaat het maken! De halve finalisten van de Grote Prijs van Nederland doen in februari tijdens hun meet the Sheer tour het CultuurCafé aan. De ingetogen poprock-sound doet denken de britpop: catchy songs en een energieke podiumpresentatie. Inspiratie put Bart van Liemt, zanger, gitarist en songwriter van The Sheer dan ook uit de britse poprock van de zestiger jaren en de britpop-revival uit het begin van de jaren negentig. Jasper Geluk (toetsen) voegt daaraan met zijn Fender Rhodes, Hammond en Moog een vleugje seventies toe en Jorn (bas, backing vocals) en Gert-Jan (drums, backing vocals) zijn verantwoordelijk voor de ritmesectie van The Sheer. Noteer het alvast in je agenda want van The Sheer zul je ongetwijfeld meer horen!

Cultuur op de Campus
Heb jij vragen over de programma's of organisatie van Cultuur op de Campus? Robbert, Lydia en Annemieke zijn voor alle vragen en ideeën te vinden bij Studentenzaken, in de kelder van Comeniuslaan 6 op kamer 71. Ook kun je bellen naar 024-3615912 of een mailtje sturen naar A.Attema@dsz.kun.n. Het programma van Cultuur op de Campus vind je tevens op de cultuurmenukaartjes in de kantines van de KUN en op de website www.cultuuropdecampus.nl.

Mailinglist
Wil jij per mail op de hoogte gehouden worden van de aktiviteiten van Cultuur op de Campus?
Stuur dan een mailtje naar A.Attema@dsz.kun.nl , onder vermelding van Mailinglist.

Studenten Programmerings Commissie
De Studenten Programmerings Commissie werkt gedurende een heel studiejaar met zes mensen aan de invulling van het programma van Cultuur op de Campus. Dit jaar zetten Jan-Pieter, Maaike, Fiona, Ellen, Saskia en Anke zich met hart en ziel in voor kunst, cultuur en camp op de KUN. De SPC is voor alle vragen, ideeën en suggesties te vinden op de Thomas van Aquinostraat 2.03.02! Ook kun je bellen naar 024-3612823 of mailen naar SPC@student.kun.nl.

Stichting Breedbeeld
Stichting Breedbeeld is de vooruitstrevende filmclub van Nijmegen die wekelijks drie programma's verzorgt op de campus en in LUX. Voor meer informatie over Breedbeeld kun je mailen naar bestuur@breedbeeld.org of surfen naar www.breedbeeld.org