Vertis


Vertis op Semi Proces Systems 2002

Tijdens de Semi Proces Systems 2002 op 19 en 20 februari organiseert Vertis een lezing over de pragmatische invulling van verticale integratie. Bij verticale integratie gaat het om de verbinding tussen het productieproces en de informatiesystemen.

ERP-pakketten bieden de bedrijven waar ze in gebruik zijn ongekende mogelijkheden om de cruciale bedrijfsprocessen te beheersen. Toch blijft de verbinding met de werkvloer vaak moeizaam door een ontoereikende aansluiting op de daar gebruikte systemen. Veel kostbare informatie is daardoor niet tijdig beschikbaar of gaat zelfs geheel verloren.

Harry Rikken van Vertis zal aan de hand van enkele voorbeelden toelichten hoe je deze integratie toch op een praktische manier tot stand kunt brengen.

Deze lezing is kosteloos bij te wonen op een van beide beursdagen. Op 19 februari is de aanvang 15:00 uur en op 20 februari start de lezing om 12:15 uur, beide keren in de Bach 1-2 zaal. Voor het bijwonen van de lezing kunt u reserveren via www.semiproces-systems.nl of door een e-mail te sturen naar Kars Velting van Vertis (veltingk@vertis.nl). De Semi Proces Systems vindt plaats in De Reehorst te Ede en is gratis toegankelijk.

Wilt u voorafgaand aan of na de lezing meer informatie over verticale integratie of over Vertis, kom dan langs in onze stand (nummer 23).