Gemeente Woerden

Dinsdag a.s. opruiming fietswrakken bij station

De politie houdt, in samenwerking met de gemeente, de NS en de Spoorwegpolitie, op dinsdag 19 februari weer een opruimactie van fietswrakken bij het station. Het verwijderen van de wrakken gebeurt in het kader van de Algemeen Plaatselijke Verordening van Woerden. De actie is door middel van posters bekendgemaakt in de omgeving van het station.

Een fiets, brom- of snorfiets wordt gedefinieerd als wrak als het in een verwaarloosde toestand en onvoldoende staat van onderhoud verkeert en een geringe economische waarde heeft.

Treft u na 19 februari uw oude fiets niet meer aan bij het station, dan kunt u via de klachtenlijn van de gemeente, telefoonnummer (0348) 430 966, een afspraak maken om uw fiets op te halen. Het ophalen van fietsen is mogelijk gedurende 4 weken op de donderdagmiddag, startdatum is 21 februari a.s., tussen 16.00 en 16.30 (alleen op afspraak). Houdt u er rekening mee dat voor het ophalen van uw verwijderde rijwiel een bedrag van 11,50 wordt gevraagd als tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de politie (488 488) of met Gerard Jansen van de gemeente, telefoon (0348) 428 413.