TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 19-02-2002


NEDERLANDSE ILLUSIONISTEN SUCCESVOL IN PARIJS

De drie jonge illusionisten Oscar en Renzo Kazàn (21 en 19 jr.) en Mara (20 jr.) waren vorige week in de lichtstad Parijs om op te treden in het populaire amusementsprogramma 'Le plus grand cabaret du Monde'. Deze uitzending wordt in Frankrijk op dinsdag 2 april uitgezonden via TV2 en op vrijdag 26 april wereldwijd via Tele5.

Het trio, beter bekend onder de naam Magic Unlimited, was vorig jaar ook in Parijs voor een succesvolle tour langs vijf verschillende theaters. Geheel onverwachts ontvingen ze toen de Mandrake d'Or, een internationale prijs voor illusionisten.

Magic Unlimited begint binnenkort met de voorbereidingen van een nieuwe serie uitzendingen voor de TROS. In het komend seizoen worden negen nieuwe afleveringen uitgezonden van HANS KAZÀN & MAGIC UNLIMITED. Dit programma was in 2001 voor het eerst op de buis en werd enorm goed bekeken met een gemiddelde waardering van 7.5.

De website van het programma wordt nog altijd druk bezocht, ondanks dat de uitzendingen even stil liggen. Hans Kazàn: "We kregen enorm veel aanvragen van kinderen die een spreekbeurt of werkstuk wilden maken over goochelen. Daarom hebben we sinds kort op de site onder het kopje geschiedenis zoveel mogelijk beschreven over de historie van het goochelen. De kinderen zijn er erg enthousiast over."