Gemeente Den Haag

2002-02-19: asfalteren Mauritskade en Scheveningse Veer

RECTIFICATIE

De dienst Stadsbeheer gaat het asfalt op de Mauritskade en Scheveningse Veer verwijderen en opnieuw aanbrengen. Dit gebeurt in de week van zondag 24 maart tot en met donderdag 28 maart a.s. Op dit moment is Stadsbeheer op beide wegen al bezig met de voorbereidingen voor het asfalteren.

Beperkt verkeer
Door de werkzaamheden is er beperkt verkeer mogelijk van 24 maart tot en met 28 maart. Op de Mauritskade, tussen de Denneweg en de Alexanderstraat/Parkstraat, is alleen verkeer richting de Koningskade mogelijk. Autoverkeer moet hier rekening houden met oponthoud. Op het Scheveningse Veer tussen de Alexanderstraat en de Zeestraat wordt de weg helemaal afgesloten. Daar is in de genoemde week geen verkeer meer mogelijk.

Omleidingsroute
Tijdens het asfalteren van 24 maart tot en met 28 maart wordt autoverkeer vanaf de Hoge Wal richting Zuid-Hollandlaan omgeleid via de Zeestraat, Javastraat en de Koningskade. Autoverkeer vanaf de Zuid-Hollandlaan wordt omgeleid via de Koningskade, Raamweg, Laan Copes van Cattenburg, Burgemeester Patijnlaan, Carnegielaan, Anna Paulownastraat en de Elandstraat. De Frederikstraat en de Denneweg blijven steeds bereikbaar.

Fietsers
Het Scheveningse Veer is van 24 maart tot en met 28 maart ook voor fietsers afgesloten. Fietsers kunnen omrijden via het Noordeinde, Oranjestraat en de Parkstraat. De Mauritskade blijft voor fietsers in beide richtingen gewoon bereikbaar.

last update: 19 februari 2002 ;pag.: 11344; auteur: 10;cat.: 17 Uw