Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Leidschendam, 18 februari 2002

Miljoenenopdracht voor Innotiv en Grontmij bij
Rijkswaterstaat

Innotiv Netherlands B.V. heeft samen met Grontmij Verkeer & Infrastructuur B.V. een belangrijke raamovereenkomst bij Rijkswaterstaat directie Zuid-Holland aangenomen. De raamovereenkomst geldt voor alle lopende en toekomstige Rijkswaterstaatprojecten in de provincie Zuid-Holland voor de komende drie jaar.

Voor alle lopende projecten van Rijkswaterstaat en alle projecten die in de komende drie jaar gestart worden, zorgen Innotiv en Grontmij voor de levering van projectteams. Huidige projecten zijn onder andere het Beneluxtunnel tracé, de verlenging van de A15 bij de Calandtunnel en het Giessenplein (A20). Voor deze en andere projecten zal Innotiv, samen met Grontmij, voor de gehele periode, het benodigde civiel technische personeel verzorgen.

De coördinatie van de raamovereenkomst loopt bij Innotiv vanuit het kantoor in Schiedam. Op dit moment wordt vanuit dit kantoor al gewerkt aan de invulling van bestaande vacatures bij Rijkswaterstaat.

Innotiv voert kwalitatieve projecten uit op verschillende niveaus in Milieu, Process en Techniek (Bouwkunde, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Industriële Automatisering & Telecom, Werktuigbouwkunde) bij topopdrachtgevers in binnen-en buitenland. Dat gebeurt met zo'n 1.800 eigen medewerkers. Innotiv is onderdeel van de Solvus Resource Group, een internationale beursgenoteerde onderneming.


---