Politie Drenthe

Persberichten

van dinsdagmiddag 19 februari 2002
15:59 dinsdag 19 februari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

Beilen

De politie van Beilen heeft dinsdagmiddag op het station een 25 jarige inwoner van Arnhem aangehouden. De man heeft twee keer geprobeerd een drogisterij in de Brinkstraat in Beilen op te lichten. De man probeerde geld terug te krijgen voor een artikel dat hij uit de schappen haalde en met een voor de winkel gevonden bonnetje aanbood bij de kassa. Afgelopen vrijdag mislukte dat. Dinsdagmiddag kwam dezelfde man weer in de winkel. Deze keer had hij de kassabonnetjes uit de prullenbak gehaald die voor de winkel stond. Het is niet bekend of hij de truc elders heeft uitgeprobeerd.

RUINEN

In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Ruinen drie autos gekraakt. Twee autos stonden geparkeerd aan de Smeestraat en een van de autos stond op de Stofakkers. Alle autos zijn met grof geweld opengebroken. Het ging de dader(s) om de radio CD speler en kleding.

UFFELTE

Een 32 jarige inwoner van Uffelte ontdekte dinsdagmorgen dat zijn VW Golf GTI gestolen was. Hij had hem geparkeerd voor zijn woning aan De Goorn in Uffelte.

EMMEN

Bewoners van de Laan van de Bork in Emmen hebben de politie dinsdagmorgen gemeld dat er daar al een week een witte Opel Astra stond die niet in die buurt thuishoorde. Onderzoek van de politie wees uit dat het ging om een auto die de vorige week was gestolen aan de Torflang in Emmen.

DE WIJK

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Vosmatenweg in Coevorden is tussen maandagmiddag en dinsdagmorgen een zogenaamde plasmatelevisie gestolen met een waarde van ruim 7000 Euro. Het is niet bekend hoe men het pand is binnengekomen

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe