Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PvdA

Den Haag, 14 februari 2002

PvdA-PARTIJVOORZITTER RUUD KOOLE BEZOEKT MAARSSEN EN BODEGRAVEN

Dinsdag 19 februari brengt PvdA-partijvoorzitter Ruud Koole een bezoek aan Maarssen en Bodegraven. Hij spreekt onder anderen met ouderen, politiemensen en vertegenwoordigers van wijkcommissies over senioren, leefbaarheid en veiligheid.

Om 11.00 uur bezoekt Koole het Willem van Hoornhof, Zebrahof 253a te Maarssen. Onderwerp van gesprek is de groeiende groep senioren in Maarssen en de eisen die zij stellen.

Om 12.30 uur luncht de partijvoorzitter in woningcorporatie Portaal, Herengracht 20 te Maarssen-Dorp. Tijdens de lunch spreekt Koole met een aantal voorzitters van wijkcommissies uit huurwijken, de rayonmanager van woningcorporatie Portaal en de PvdA-fractie van Maarssen. Onderwerp van gesprek zijn de leefbaarheidsproblemen die in de wijk spelen.

's Middags, rond 14.00 uur, spreekt Koole met de districtschef van Politie Rijn & Venen en wijkagenten op het politiebureau van Maarssen, Bisonspoor 333 te Maarssen. Het gesprek gaat over de veiligheid in Maarssen en is specifiek gericht op wijkgericht en projectmatig werken.

Gerrit van Rossem, PvdA-raadslid en directeur van Evertshuis, overhandigt om 20.00 uur het boek 80 jaar Rood in de Raad aan PvdA-prominenten Jan Martens (oud raadslid en wethouder), André Borgdorff (burgemeester van Bodegraven), Ruud Koole en Edith Hallensleben (gedeputeerde in Zuid-Holland). De bijeenkomst vindt plaats in Cultuureel Centrum Het Evertshuis, Spoorstraat 15 in Bodegraven. Rond 20.30 uur houdt Ruud Koole een korte toespraak.

Voor meer informatie: Angela de Jong 070-318 2696