Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 19-02-2002 Persbericht district Land van Cuijk

WEER DRIE AANHOUDINGEN IN ONDERZOEK MISHANDELING LEDEAC-KER

In het onderzoek naar de mishandeling van een 20-jarige jongen uit Haps gepleegd in de nacht van 11 op 12 februari op de Dorpsstraat in Ledeacker zijn maandagmid-dag en vanmorgen nog eens drie verdachten aangehouden. Het betreft twee 18-jarige jongens uit Vierlingsbeek en een 18 jarige jongen uit Groeningen.

BEDRIJFSINBRAAK

Maandagavond is er ingebroken in een bedrijf aan de Arnoud van Gelderweg in Grave. De 32-jarige eigenaar hoorde glasgerinkel en zag een hem onbekend per-soon in de buitendeur hangen waarvan het glas kapot geslagen was. De man had een fles in zijn handen die afkomstig was uit het bedrijf. Toen de eigenaar de fles wilde terugpakken ontstond er een schermutseling waarbij de fles kapot viel en de onbekende verdachte er vandoor ging.

SLECHTE ADEM ?

Een onbekend gebleven winkeldief zal de komende tijd geen last hebben van een slechte adem. Vrijdag , 15 februari jl. zag hij kans uit een winkel aan de Hoofschestraat in Grave ongeveer 45 tubes Sensodyne tandpasta weg te nemen. De filiaalhoudster deed vandaag aangifte van de diefstal.