Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 19-02-2002 Persbericht district Maasland

UITSLAANDE BRAND

Vanochtend was er een uitslaande brand in een dubbele woonboerderij aan de Donzel te Nistelrode. Aanvankelijk brandde alleen de rieten kap van de linkerwoning, de bewoner pro-beerde nog te blussen. De brandweer was snel ter plaatse en begon met blussen, maar door de harde wind sloeg de brand naar de andere woning over. Het dak van de beide woningen brandde geheel af, ook binnen was er veel schade. De bewoners zijn door buren en familie opgevangen. De oorzaak ligt vermoedelijk in kortsluiting.

INSLUIPER

Vandaag is in een bejaardenwoning aan de Sterrebos in Oss een insluiper binnen geweest. Er verdween een bankpasje, een identiteitsbewijs en een klein geldbedrag.

AUTOMOBILSTE MISHANDELD

Maandagnamiddag is een 34-jarige automobiliste uit Oss op de Marijkelaan in Oss door een andere automobilst uitgescholden en geslagen. De vrouw had haar auto, met daarin 2 kinde-ren, langs de kant van de weg gezet om haar andere kind, dat op straat met zijn skelter speelde, naar huis te laten gaan. Toen stopte er aan auto achter de hare, die meteen ging toeteren. De bestuurder schold de vrouw uit, kwam uit de auto en duwde haar weg, ook werd ze ettelijke malen geslagen en gestompt. Daarop reed de man weg. De vrouw noteer-de het kenteken en deed aangifte bij de politie.

AUTO IN BRAND

Maandagnamiddag is een auto van binnen geheel uitgebrand. De automobilist reed over de Provinciale weg in Maren-Kessel toen er rook onder het dashboard kwam. De brand werd geblust door de brandweer.

INBRAAK

In een chalet op een camping aan de Docfalaan te Oss is maandagmiddag ingebroken. Men kwam binnen via een klapraam. Uit de woning verdween onder meer geld, cd`s, een video-recorder, sieraden en een playstation.