Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 19-02-2002 Persbericht district Den Bosch

ALCOHOL IN HET VERKEER (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag is een 21-jarige automobilist uit Rosmalen op de Oude Baan in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag is de 66-jarige inzittende van een auto, bestuurd door een 75-jarige Bos-sche, bij een aanrijding op de Commissaris de Quaylaan in s-Hertogenbosch gewond ge-raakt. Een 19-jarige Bosschenaar wilde vanaf de Churchilllaan linksaf de Commissaris de Quaylaan oprijden, kwam daarbij op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer terecht en kwam frontaal in botsing met de auto van de 66-jarige vrouw. De inzittende van deze auto liep daarbij een zwaar gekneusde schouder op en is per ambulance overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis.

MISHANDELING NA WOORDENWISSELING (Empel)

Maandagavond is een 54-jarige inwoner uit Empel in zijn woonplaats mishandeld na een woordenwisseling over vrije parkeerplaatsen. Het slachtoffer was van mening dat een 29-jarige plaatsgenoot zijn auto niet in de parkeervakken bij hem voor de deur moest parkeren. De man was het daar duidelijk niet mee eens. Er vielen over en weer wat woorden. Het slachtoffer werd door de man vastgepakt en liep daarbij een verwonding aan zijn hand, een gescheurde blouse en een kapot horloge op. De politie onderzoekt de zaak.

VROUW ERNSTIG GEWOND NA AANRIJDING (Rosmalen)

Dinsdagmiddag is een 36-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel op de Empelseweg in Ros-malen met haar auto tegen een boom gereden en ernstig gewond geraakt. De vrouw kwam op nog onverklaarbare redenen met haar auto in de rechterberm terecht en ramde een boom. Zij werd uit de auto geslingerd en kwam in een greppel terecht. Omstanders hebben haar uit het water gehaald. De vrouw is met o.a. een gecompliceerde beenbreuk per ambulance overge-bracht naar Carolusziekenhuis in s-Hertogenbosch.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL VEILIGHEIDSSLOTEN (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is een 30-jarige Bosschenaar bij een bouwmarkt aan de Vogelstraat in s-Hertogenbosch betrapt op diefstal van veiligheidssloten. De man is aangehouden en voor nader verhoor ingesloten.

VROUW RIJDT MET AUTO IN SLOOT (Rosmalen)

Maandagavond is een 43-jarige Rosmalense op de Vlietdijk in Rosmalen door nog onbeken-de oorzaak met haar auto in de sloot gereden. De vrouw is met onbekende verwondingen voor nader onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

NIET EMISSIEARM UITRIJDEN VAN MEST (Drunen)

Dinsdagmiddag is een 35-jarige loonwerker uit Helvoirt bekeurd voor het niet emissiearm laten uitrijden van veertien kubieke meter stalmest op een stuk maïsland aan de Duinweg in Drunen. Agenten van de afdeling milieu zagen dat een werknemer van het loonbedrijf stal-mest uitreed zonder dat deze conform de milieueisen werd ondergewerkt. Tegen de eigenaar van het loonwerkerbedrijf is proces-verbaal opgemaakt.