Versatel Telecom Industries NV

Zon verhoogt snelheid van Zon Breedband Plus en verlaagt prijs van het abonnement

Amsterdam, 19 februari 2002. Zon verhoogt de snelheid van haar Zon Breedband Plus abonnement per vandaag van 512/64 Kbit/s naar 768/128 Kbit/s. Tevens wordt de prijs voor deze dienst verlaagd van EUR 59 naar EUR 54 per maand. Zowel bestaande als nieuwe gebruikers zullen profijt hebben van de verhoogde snelheid en de verlaagde prijs.

Hiermee springt Zon in op de toegenomen behoefte van bestaande en nieuwe breedband internetgebruikers om tegen een vast tarief per maand supersnel te kunnen internetten. Uit een recente online enquête blijkt dat deze gebruikers, snelheid het belangrijkste vinden (46,5 %) in het maken van hun keuze voor een ADSL abonnement, met als tweede selectiecriteria de prijs per maand (32,1 %).

Daarnaast zal Zon Breedband Plus op korte termijn meerdere ADSL modems ondersteunen waaronder het Mxstream ADSL modem. Hierdoor kunnen gebruikers die willen switchen naar Zon Breedband Plus van hun bestaande ADSL modem gebruik blijven maken en hoeven ze dus geen extra kosten te maken voor de aanschaf van een ander modem.

Zon Breedband Plus kwam in januari 2002 als één van de snelste uit de internet provider test van de Consumentenbond met een beoordeling van goed tot zeer goed. Tevens levert Zon Breedband Plus volgens dit onderzoek de beste performance tegen de laagste kosten in de markt. Met deze snelheidsverhoging en prijsverlaging is Zon Breedband Plus nu dus nog aantrekkelijker gemaakt.

Zon Breedband Plus is gebaseerd op het ADSL netwerk van Versatel. Surf voor meer informatie naar www.zonnet.nl/breedband.


- EINDE BERICHT -

Zon Nederland NV is een zelfstandig opererende onderneming gevestigd te Amsterdam. Versatel Telecom International NV (VRSA), Radio 538 en Free Record Shop zijn de aandeelhouders van Zon.

Achtergrondinformatie (