FENIT

Beurs My Office verschuift naar oktober 2003

29-01-2002 De beurs My Office, die mei dit jaar gehouden zou worden in Jaarbeurs Utrecht, wordt verschoven naar de eerste helft van oktober 2003. Dit heeft organisator Jaarbeurs Exhibitions & Media onlangs besloten in overleg met de partners.

De sector heeft positief gereageerd op dit besluit. Alle deelnemers zijn inmiddels geïnformeerd. Inschrijvers geven aan in 2003 mee te doen.

Hoewel de markt onverminderd enthousiast is over het nieuwe, thematische beursconcept, waardoor er een eind wordt gemaakt aan de versnippering van evenementen binnen de branche, prefereren marktpartijen de beurs voor het eerst in 2003 te organiseren. Dit is direct gevolg van het huidig economische klimaat. De afnemers zijn op dit moment terughoudend in hun vervangingsinvesteringen en uitbreidingen. De fabrikanten hebben daarnaast aangegeven in een oneven jaar meer mogelijkheden te hebben zich breed te presenteren op My Office. In de even jaren vindt de internationale beurs Orgatec plaats, die voor veel fabrikanten hét platform is op Europees niveau. Ook de ICT-sector is op dit moment terughoudend over beursdeelname en wil wachten op een verwachte verbetering van de markt eind 2002.

My Office is vorig jaar gelanceerd op initiatief van marktpartijen. De beurs is ontwikkeld door Vifkantec, FENIT, ICT Telecom en Jaarbeurs Exhibitions & Media.

copyright FENIT 2002