Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PvdA

Den Haag, 14 februari 2002

PvdA-DELEGATIE BEZOEKT 'S-HERTOGENBOSCH

Woensdag 20 februari bezoeken PvdA-kamerlid Staf Depla en de kandidaat-kamerleden Roos Vermeij en Diederik Samsom 's-Hertogenbosch.

Om 10.30 uur wordt de delegatie ontvangen in ouderkindcentrum Boschveld, Edisonstraat 15. De PvdA-ers krijgen informatie van vrijwilligers en ouders over de activiteiten die het centrum in de buurt organiseert.

Na het ouderkindcentrum brengen de (kandidaat)kamerleden om 12.00 uur een bezoek aan de Afvalstoffendienst, Paardskerkhofweg 12. Na de lunch en een gesprek met werknemers zal één PvdA-er een deel van de dienst meerijden.

Rond 14.00 uur maken de kamerleden een rondgang door de wijk Boschveld. Hier wordt gesproken met buurtbewoners over de aanwezige overlast en de aanstaande herinrichting van de wijk. Daarnaast wordt een bezoek gebracht aan een Somalische meidengroep.

Vervolgens brengt de delegatie een bezoek aan de Hogeschool 's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard, lokaal F208. De PvdA-ers spreken met studenten over de beweegredenen om al dan niet te gaan stemmen. Dit bezoek begint om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

In de avonduren vindt er een themabijeenkomst plaats in buurthuis Boschveld, Edisonstraat 15. PvdA-kamerlid Marriëtte Hamer spreekt hier met aanwezigen over de mogelijkheid dat ieder kind naar de peuterspeelzaal kan.