Ingezonden persbericht

Amsterdam
20 februari 2002
PERSBERICHT

Rapport Landelijke conferentie
De Ghanese Gemeenschap in Nederland

De eerste landelijke werkconferentie De Ghanese Gemeenschap in Nederland: Maatschappelijke integratie vanuit Ghanees perspectief, georganiseerd op 16 november jl. op initiatief van de drie landelijke Ghanese belangenorganisaties RECOGIN, SIKAMAN en GHANATTA, is op succesvolle wijze verlopen. Uit de reacties tijdens en na de conferentie is duidelijk geworden dat het initiatief en de bijdragen van alle betrokken organisaties bijzonder zijn gewaardeerd. Voorts heeft de conferentie aanzet gegeven tot intensivering van de constructieve samenwerking en kennisuitwisseling tussen de Ghanese gemeenschap en de multiculturele samenleving als zodanig.

Voor beleidsmakers, profit en non-profit organisaties, wetenschappers, studenten en anderen belanghebbenden die zich verder willen verdiepen in de Ghanese gemeenschap in Nederland m.n. op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt & ondernemerschap en welzijn is met ingang van 20 februari 2002 een uitgebreid conferentierapport beschikbaar. Het 46 pagina's tellende rapport (exclusief bijlagen) geeft onder meer inzicht in de aard, omvang, ontwikkeling en dynamiek van de Ghanese gemeenschap in Nederland en is te bestellen door ¤ 19,50 (inclusief BTW en verzendkosten) over te maken op:

Rekening nummer 84 12 02 117 Fortis Bank t.n.v. Pari Passu Consultancy Zwanenplein 32
Postbus 36238,
1020 ME, Amsterdam
o.v.v. uw volledige naam, adres en rapportnummer 00500 NL (Nederlandstalige versie) of rapportnummer 00500 ENG (Engelstalige versie).

De eerste landelijke werkconferentie is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Stichting IntEnt en Stadsdeel Amsterdam Zuidoost.


---
Noot aan de redactie

Nadere informatie omtrent rapport conferentie, of Ghanese gemeenschap

Pari Passu Consultancy, de heer S.J. Deul, tel/fax: 020-6361463, E-mail: info@paripassuconsultancy.nl