Politie Drenthe

Persberichten

van woensdagmorgen 20 februari 2002
10:04 woensdag 20 februari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

HOOGEVEEN

Een 19 jarige inwoner van Hoogeveen is dinsdagmiddag bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en in een onverzekerde auto. De man verloor op de Mr. Harm Smeengelaan de macht over het stuur en botste op de kruising met het Lage Holt op een lantaarnpaal. De man , die het hopeloze van zijn situatie inzag tekende een afstandsverklaring voor de auto. Hij wordt aansprakelijk gesteld voor de schade aan de lichtmast.

SMILDE

Een 47 jarige automobilist uit Smilde is dinsdagavond met buik- en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. Hij raakte gewond toen hij op de Hoofdweg aan de drukke kant op een geparkeerde aanhangwagen botste. De aanhangwagen stond daar geparkeerd in verband met het laden van bloemen. De Smildenaar had de aanhangwagen niet gezien.

RODERWOLDE

Een 38 jarige inwoner van Groningen is dinsdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Hooiweg in Roderwolde. De man is met snijwonden aan zijn hoofd naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. Hij liep de verwondingen op toen hij in een flauwe bocht rechtdoor reed en een boom schampte. Zij twee jaar oude auto werd geheel vernield.

UFFELTE

De gisternacht in Uffelte gestolen VW Gold GTI is dinsdagavond met een verwijderde achterruit aangetroffen op de Wethouder Klunderstraat in Zuidwolde. De technische recherche van de politie onderzoekt de auto op sporen.

EMMEN

Een personeelslid van een RTV zaak aan de Picassopassage in Emmen wirdt dinsdagmiddag door kordaat optreden te voorkomen dat een winkeldief er zonder betalen vandoor ging met een DVD speler. De man was de winkel al uit toen men de DVD speler miste. De winkelbediende ging de man achterna en sprak hem aan. Die gooide hem daarop de DVD speler toe. De politie denkt inmiddels aan de hand van video opnamen in de winkel te weten wie de diefstal gepleegd heeft. Hij kan binnenkort bezoek van de politie verwachten.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe