Gemeente Oegstgeest

Vergaderingen

Commissie bezwaar en beroep Op woensdag 20 februari 2002 zal er een vergadering van de commissie voor de behandeling van bezwaar- en beroepschriften plaatsvinden. De volgende bezwaarschriften komen aan de orde:

20.30 uur bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders een last onder dwangsom op te leggen voor het in strijd met de APV afmeren van een vaartuig in de Haarlemmertrekvaart.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: mevrouw mr. F.D.M.M. Osinga, tel. (071) 51 91 784 of de heer mr. J.C. Schueler tel. (071) 51 91 786.

Vergadering SLR
De eerstvolgende vergadering van het Algemeen Bestuur SLR, wordt gehouden op woensdag 20 februari 2002 om 20.00 tot 22.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis van Voorschoten, Leidseweg 25 te Voorschoten.

Op de agenda staat:

* Begrotingswijzigingen Portefeuillehoudersoverleggen Jeugd en EZ;.
* Ontwerp Programma van Afspraken over de toekomst van de Leidse Regio en de Duin- en Bollenstreek;

* Benoemingen;

De vergadering is openbaar. De stukken liggen ter vergadering en op de gemeentehuizen van de gemeenten in de Leidse Regio ter inzage. Tevens is inzage van de stukken mogelijk bij het secretariaat SLR, kamer 3.01 van het Stadsbouwhuis te Leiden. Voor informatie over de op de agenda vermelde onderwerpen en inzage van de stukken kunt u contact opnemen met mw. I.I. de Bruijne-Schild, beleidsondersteunend medewerker van het Samenwerkingsorgaan, telefoon 071-5165869.