Gemeente Alphen aan den Rijn


Inloopavond Oosterbegraafplaats

Al gedurende enige tijd is de gemeente bezig met het maken van plannen voor een aantal goede voorzieningen op de Oosterbegraafplaats. Hiermee wil de gemeente ervoor zorgen dat deze voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om naar eigen wens afscheid te nemen en te herdenken. Voordat de gemeente deze voorzieningen kan realiseren wil zij u graag op de hoogte stellen van deze plannen.

Het bestaande gebouw zal worden uitgebreid en krijgt een vernieuwde aula met een crematorium, koffiekamers en een opbaargelegenheid. De begraafplaats zelf zal een flinke opknapbeurt krijgen en uitgebreid worden met onder andere een urnenmuur, een strooipad, een buitenaula, een kinderhof en een gedenkplek.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen de plannen in te zien wordt op woensdag 20 februari 2002 een inloopavond georganiseerd. Hier kunt u de plannen inzien en desgewenst een toelichting krijgen. Belangstellenden zijn tussen 20.00 en 22.00 uur van harte welkom in de Raadzaal van het Stadskantoor aan de Castellumstraat 6.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 12 februari 2002 laatste wijziging