Partij van de Arbeid

PERSBERICHT PvdA

Den Haag, 18 februari 2002

PvdA-DELEGATIE MET GEKE FABER BEZOEKT LEEUWARDEN

Op woensdag 20 februari bezoeken staatssecretaris van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij Geke Faber en de PvdA-kamerleden Harm Evert Waalkens en Tineke Witteveen-Hevinga de gemeente Leeuwarden.

Om 14.30 uur arriveert de PvdA-delegatie in Dorpshuis De Golle, Swichumerdijk 1 in Wirdum, waar zij onder anderen met vertegenwoordigers van boerenorganisaties zullen spreken over het Nederlandse landbouwbeleid. Na afloop van dit gesprek volgt tot 16.00 uur een rondwandeling door het dorp.

Van 16.30 tot 18.45 uur nemen Geke Faber, Harm Evert Waalkens en Tineke Witteveen deel aan een buffet in restaurant De Stadthouder, Nieuwestad 75 in Leeuwarden. Hier zullen zij spreken met de directeur van Stichting Promotie Leeuwarden en enkele ondernemers uit de binnenstad over gemeentelijke en landelijke regelgeving en renderend ondernemen.

Van 19.00 tot 20.30 uur bezoekt de PvdA-delegatie De Straathoek, Weaze 29 in Leeuwarden. Op uitnodiging van het Landelijk Steunpunt Drugsgebruikers wordt hier gesproken over de voors en tegens van een gebruikersruimte in Leeuwarden.