Ingezonden persbericht

Chordiant 5 beschikbaar op IBM WebSphere Application Server 4.0

Favoriete applicatieserver binnen Global 1000-bedrijven in financiële dienstverlening

Amsterdam, 20 februari 2002 - Chordiant Software, Inc. (Nasdaq: CHRD), leverancier van dynamische CRM-oplossingen, kan per direct de nieuwe Chordiant 5-suite leveren op het IBM WebSphere Application Server 4.0-platform. De combinatie van Chordiant 5 en IBM WebSphere biedt wereldwijd opererende business-to-consumer bedrijven de mogelijkheid hun marketing-, verkoop- en service-CRM-applicaties sneller, dynamischer en voor grotere datavolumes in te zetten.

Chordiant 5 Enterprise Platform is een van de eerste geïntegreerde CRM-oplossingen die volledig op J2EE en XML zijn gebaseerd. Klanten van Chordiant kunnen met Chordiant 5 voortaan beschikken over dynamische profielen van hun individuele klanten en vervolgens met de flexibele CRM-toepassingen in real-time multidimensionale klantinteracties aangaan. Op basis van de dynamische end-to-end service die ze hun klanten zo kunnen bieden, vergroten ze hun kans op klantbehoud, upselling en snelle return-on-investment.

IBM WebSphere Application Server 4.0 is een volledig op Java 2 Enterprise Edition gebaseerde applicatieserver die bedrijfsdata en transacties integreert met e-business-toepassingen. De omgeving biedt een kant-en-klare basis voor de inzet van e-business-toepassingen met een complete reeks applicatieservices, inclusief mogelijkheden voor krachtige prestaties, fail-over en schaalbaarheid.

"IBM WebSphere wordt door het merendeel van onze grootste klanten uit de financiële sector aangewezen als favoriete applicatieserver", aldus Stephen Kelly, CEO van Chordiant. "WebSphere komt tegemoet aan de strengste eisen voor wat betreft schaalbaarheid en prestaties. IBM heeft aanzienlijk bijgedragen aan onze inspanningen op beide gebieden."

IBM WebSphere
WebSphere is internet-infrastructuursoftware (middleware) waarmee bedrijven e-business-applicaties kunnen ontwikkelen, inzetten en integreren. WebSphere ondersteunt bedrijfstoepassingen van eenvoudig Web-publishing tot en met transactieverwerking op enterprise-niveau. Meer informatie is te vinden op www.ibm.com/websphere

Chordiant Software
Chordiant Software levert Dynamically Driven CRM: complete softwareoplossingen voor wereldwijd opererende bedrijven in de B2C-markt. Met de oplossingen van Chordiant kunnen bedrijven concurrentievoordeel behalen door efficiëntere en effectievere marketing, verkoop en klantenservice. Chordiant biedt als enige real-time, procesgestuurde oplossingen voor multidimensionale klantinteracties. De unieke Chordiant JX Architecture zorgt voor naadloze aansluiting op bestaande infrastructuren. Het resultaat is een consistente klantervaring.

Chordiant Software heeft haar hoofdkantoor in Cupertino, Californië, en regionale kantoren in de VS, het Verenigd Koninkijk, Zuid-Afrika, Australië, Duitsland, Frankrijk en Nederland.

Meer informatie over Chordiant: www.chordiant.com.



Ingezonden persbericht