Imtech

Imtech / Nieuws
Laatste Nieuws

20 februari 2002

Contracting- en Engineeringsorders ter waarde van 42 miljoen euro

Imtech N.V. (voorheen Internatio-Müller N.V.) heeft orders ontvangen voor het realiseren van twee omvangrijke contracting- en engineeringopdrachten in de Belgische farmaceutische sector ter waarde van 42 miljoen euro.

De tot Imtech Belgium behorende Van Looy Group is gespecialiseerd in distributie-technologie en de complete technische inrichting en uitrusting van gebouwen en productiefaciliteiten. Deze Imtech-onderneming werkt als engineering-contractor, met integrale verantwoordelijkheid voor ontwikkeling, engineering en realisatie van de complete technische infrastructuur, onder meer in de farmaceutische sector.

Voor farmaceut UCB, Union Chimique Belge in Braine l'Alleud (ten zuiden van Brussel), realiseert Imtech een 'design and build' contract voor de technische infrastructuur in een nieuw distributiecentrum en een laboratorium voor klinische proefnemingen.

In opdracht van Janssen Pharmaceutica, dochter van Johnson & Johnson, is Imtech verantwoordelijk voor de engineering van het nieuwe Discovery & Research Center in Beerse, inclusief de complete technische infrastructuur (alle technische systemen en installaties). In dit centrum vindt de concentratie plaats van alle researchactiviteiten van Janssen Pharmaceutica op het gebied van maag-, darm- en zenuwziekten.