Ingezonden persbericht


Persbericht

20 februari 2002

TDK Systems USB adapter in Bluetooth assortiment Vodafone Business Point

~ Professionele gebruiker kan bij Vodafone Business Point terecht voor complete Bluetooth uitrusting ~

TDK Systems en Vodafone Business Point hebben hun krachten op het gebied van draadloze connectiviteit gebundeld. Vodafone Business Point zal per direct de Go Blue USB adapter van TDK Systems gaan aanbieden in haar 28 vestigingen verspreid door heel Nederland. Door de samenwerking met Vodafone Business Point breidt TDK Systems haar distributienetwerk in Nederland verder uit en kan Vodafone Business Point professionele gebruikers naast Bluetooth telefoons ook draadloze connectiviteit voor laptops en desktop PC's gaan bieden.

De Go Blue USB adapter biedt kabelvrije toegang tot e-mail en internet voor laptops en desktop PC's. Met de Go Blue USB adapter kan de gebruiker gegevens uitwisselen tussen laptop en desktop PC's aan de ene kant en mobiele telefoons, PDA's en headsets voorzien van Bluetooth aan de andere kant.

"Vodafone is de eerste operator in Nederland die snel en effectief de Bluetooth technologie heeft opgepakt", zei Ad Neefs, Regional Manager Benelux bij TDK Systems. "Wij zijn dan ook zeer verheugd dat een dergelijke professionele speler de Go Blue USB adapter aan haar Bluetooth portfolio zal toevoegen."

De Go Blue USB adapter van TDK Systems wordt ondersteund in Windows 98 SE, Windows ME en Windows 2000. Een aangepaste versie met ondersteuning voor Windows XP wordt eind februari verwacht.

De Go Blue USB adapter zal per direct verkrijgbaar zijn bij alle Vodafone Business Point vestigingen voor een bedrag van 154 euro.

(250 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over TDK Systems
TDK Systems Europe is een grote producent en aanbieder van media en e-materialen met een wereldwijde omzet van meer dan 6 miljard US dollar. TDK Systems biedt componenten en systeemoplossingen voor alle gebieden van de elektronica-industrie, van RF componenten tot 'telecom protocol stacks'. TDK Systems is een zelfstandig onderdeel van de TDK groep met ontwikkelingscentra in Europa en Japan. Hier worden een reeks van producten voor de in opkomst zijnde draadloze markt geproduceerd, inclusief Bluetooth, 802.11b en HiperLAN/2. Als één van de eerste bedrijven die LAN en Modem PC kaarten ontwikkelde, is TDK Systems een erkend leider op het gebied van GSM connectiviteit. TDK systems levert haar oplossingen aan de meeste grote GSM telefoonproducenten.

Het inzicht in zowel de PC- als de telecomwereld plaatst TDK Systems in een unieke positie om de draadloze markt mede verder te ontwikkelen. Bluetooth PC kaarten en USB adapters zijn de eerste van TDK Systems nieuwe wereldwijde draadloze oplossingen die voldoen aan de Bluetooth 1.1 standaard. Alle ontwerpen van TDK Systems zijn erop gericht om van draadloze applicaties praktische eindgebruikeroplossingen te maken die optimale compatibiliteit en flexibiliteit bieden.

TDK verkoopt haar producten in Nederland via haar partners The Mobile Communication Company (MCC) en Stebis en in België/Luxemburg via The Wireless Corporation.

Meer informatie over TDK Systems kunt u vinden op www.tdksys.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Jane Timmermans van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 43-3566956Fax: +31 (0) 43-3566955
E-mail: yvonnev/janet@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor meer informatie over TDK Systems kunt u contact opnemen met Ad Neefs, TDK Systems Europe: Tel:+31 (0) 655752828
Email: ad.neefs@tdksys.comwww.tdksys.com

PRWEEK's Consultancy of the Year Finalist, 2001
PRWEEK's Hi-Tech Agency to Watch, 2000/2001

Yvonne van Bokhoven
LEWIS Communications BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566956
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com