Politie Drenthe

Persberichten

van woensdagmiddag 20 februari 2002
13:40 woensdag 20 februari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND

Een 26 jarige automobiliste uit Assen is woensdagmorgen na een verkeersongeval op de Ir. Van Veelenweg bij Gasselternijveenschemond met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Stadskanaal. De vrouw is door nog onbekende oorzaak naast de weg geraakt. Bij haar pogingen de auto weer op de weg te krijgen verloor ze de controle over haar auto en belandde in de bermsloot.

VEENOORD

Tot nu toe onbekende personen hebben dinsdagnacht bij een inbraak in een woning aan de Berkenstraat in Veenoord het vlees uit de vriezer meegenomen. Verder namen ze uit de woonkamer nog een videorecorder en een portemonnee weg. De inbraak is gepleegd terwijl de bewoners lagen te slapen. Aan de achterzijde van de woning was een uitzetraam opengebroken.
Twee huizen verderop is om binnen te komen een wc raampje vernield. Die woning is op de benedenverdieping geheel doorzocht op waardevolle spullen. Vaststaat, dat in ieder geval een aantal bankpasjes en een videorecorder gestolen zijn.

COEVORDEN

Bij een school aan de van Pallandtlaan in Coevorden zijn het afgelopen weekeinde op het platte dak van de school vier ventilatieroosters vernield. De zogenaamde gekkos, hebben een totale waarde van 750 Euro.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe